Čo spolu majú?

pridal L 28.6.2017 o 9:40


Vrabce čvirikali…

…že Katy Perry a Chris Martin majú spolu techtle mechtle. Videli ich spolu na festivale Glastonbury. Vraj spolu strávili celý večer a v zákulisí počas vystúpenia Stormzyho sa držali za ruky. Keď však Katku spoznali jej fanúšikovia, tak vraj Chrisovu ruku rýchlo pustila a tvárila sa akoby nič. Následne sa obaja spolu vyparili do VIP zóny.
Fotky ako dôkaz zatiaľ nemáme, bohvie, kde sa flákal náš Ignác. Rýchlo sa však objavilo kopec zdrojov, ktoré čo to porozprávali: „Prechádzali sa spolu ruka v ruke. Vyzerali, že si naozaj užívajú jeden druhého.“ Či ide medzi nimi dvoma o niečo vážne alebo len o festivalový úlet uvidíme až časom…
V každom prípade netreba zabudnúť na klebety, že v piatkový večer festivalu sa Chris mal údajne vylizovať a baviť so speváčkou Dua Lipa vo VIP zóne. Chris povedal, že to je lož a Dua sa k tomu doteraz nevyjadrila. Títo dvaja na začiatku roka spolupracovali v nahrávacom štúdiu a poslednú dobu si písali (vraj kvôli práci). Zdroje však tvrdia, že sa nebozkávali kvôli práci, ale že sú do seba. Tak, Chris, vyber si!

Dua Lipa







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk