Kto je Rihannin nový frajer?

pridal kara 28.6.2017 o 22:06


Na to už konečne vieme odpovedať.

Ale, paradoxne, nie vďaka žiadnemu magazínu, ale vďaka twitteru. Riha má zvedavých fanúšikov, ktorým nedalo spávať, s kým sa to tak vášnivo vykusovala, a tak pátrali až tak usilovne, že predbehli médiá. Na twitteri sa teda za malú chvíľu začali síriť informácie o tom, kto vlastne jej nový frajer je. Jediná vec, ktorú sa mi nepodarilo nikde vypátrať (ak viete, podeľte sa), je to, koľko má dotyčný rokov. Ale prejdime radšej k tomu, čo už o ňom vieme.

Tento fešný mladík nie je žiadny José, ktorého si Riha nabalila na dovolenke. Volá sa Hassan Jameel, je zo Saudskej Arábie a pochádza z celkom slušne situovanej rodiny. Teda, viac než len slušne. Jeho rodina vlastní spoločnosť Abdul Latif Jameel, ktorá podniká snáď vo všetkom – okrem iného pod nich spadá aj značka Toyota. Jeho rodina má teda majetok vo výške jeden a pol miliardy dolárov. A Hassan nie je len nejaký lenivý dedič, vo firme aj pracuje – je podpredseda správnej rady. Hassan už sa sebou jeden vzťah s celebritou má – minulý rok chodil s Naomi Campbell. V lete minulého roka ich spolu nafotili na festivale v Londýne. A ich vzťah asi ukončila nejakým nepriamym spôsobom práve Rihanna, pretože tieto dve sa začiatkom marca unfollowli. Naomi sa na to pýtali v šou Watch what happens live, a aj keď priamo neodpovedala, bolo jasné, že sa medzi nimi niečo odohralo. A teraz už vieme, o čo asi išlo. O fešáka Hassana.

Podľa blízkych zdrojov s Rihou tvoria pár už nejaký čas, no jeden druhého si užívali mimo zvedavé oko verejnosti. Rihanna sa vraj nechala počuť, že ho miluje a myslí si, že je to ten pravý. Tak teda nech im to vyjde.

Hassan a Naomi

predvčerom na Ibize (a Riha drží kyticu)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk