Humusák Všiva

pridal Lilinka 2.7.2017 o 19:39


Pozor, vyletí vtáčik!

Shiovi LaBeoufovi naozaj sedí viac meno, ktoré som mu dala ja podľa jeho vlastností. Každý, kto sa naňho pozrie, vidí, že Shia smrdí aj cez monitor. Musíte uznať, že už to dávno nie je Shia ale Všiva. Napriek tomu je už ženáč, aj keď je svadba neplatná.

Megan Fox mala to šťastie, že keď s ním natáčala, snáď dodržiaval nejaké základné hygienické návyky. Aj to určite len preto, lebo ju chcel dať dole. Veď kto by nechcel. Dievča zo Siinho klipu Maddie Ziegler už také šťastie nemalo, a nemala ho ani Dakota Jonson, ktorá s ním práve natáča. Musí to byť zaujímavá skúsenosť, prejsť z voňavého šampónika Jamieho Dornana na už na pohľad smradľavého Všivu. Dakota a Všiva spolu totiž natáčajú film The Peanut Butter Falcon.

Náš Ignác ich vystriehol a naskytol sa mu naozaj nepekný pohľad. Všiva vytiahol svoj špinavý penis a vymočil sa do vody. Potom sa v tej vode poumýval. Veď po potrebe treba. Chudák Ignác, varovala som ho, že keď ide fotiť Všivu, má si brať so sebou vrecko pre prípad, že by to jeho žalúdok prestal zvládať.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk