Kráľovná Paris Hilton

pridal WonderWoman 3.7.2017 o 21:45


Kráľovná Ibizy.

Ešte nedávno bola Paris na chvíľu parochňová brunetka, ale už je opäť blbá blondína. Tým nechcem povedať, že blondínky sú hlúpe, ako sa o nich hovorí, ale že Paris som nikdy nemala za príliš inteligentnú. Hoci ona tvrdí opak.

Nech je to už s jej IQ akokoľvek, treba uznať, že sa jej darí skvele. Peniaze odjakživa prehrabovala doma vidlami, najnovšie je šťastne zaľúbená a ešte si aj užíva život na každom kroku. V nedeľu moderovala otváraciu párty Foam and Diamonds na Ibize, kam chodí na takéto akcie pravidelne už niekoľko rokov. Tentokrát prišla s korunou na hlave a s frajerom Chrisom Zylkom po boku a niesla sa ako taký páv. Evidentne bola vo svojom živle – párty a byť stredobod pozornosti, to bolo vždy jej. Chcelo by to síce šaty bez výstrihu, lebo takto riskovala, že si z nej nejaké lietadlo urobí pristávaciu dráhu, ale inak vyzerala celkom dobre. A určite sa v ten večer cítila ako kráľovná.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk