Módna ikona Celine

pridal Lilinka 3.7.2017 o 20:19


Alebo ako to vyzerá, keď sa obliekate pod vplyvom.

Niekto z vás dal našej redakcii v komentároch tip, že Celine Dion v poslednej dobe šnupe príiš veľa hop-šup prášku a hviezdi divným extravagantným štýlom obliekania. Rozhodla som sa teda, že aj ona si zaslúži čestné miesto módnej pohromy na pikoškách, a tak dorazila. A dorazili aj jej outfity.

Nedávno ju náš Ignác vystriehol po cestne na šou módneho návrhára Christiana Diora (Christian Dior Haute Couture Fall-Winter 2017/2018 fashion show) a bola tak vyfetená vytešená, že mu dokonca zapózovala pri aute a to hneď v niekoľkých pózach mávajúc kabelkou ako inak od Diora. Ignác sa potešil a odušu cvakal. Pokiaľ nejde o Courtney a Kim, ktoré si ho sami volajú, celebrity mu s takouto radosťou nepózujú. S pózovaním už Celine pokračovala aj na módnej šou. Evidentne ju to baví a lichotí jej to. Tento outfit považujem za vydarený, narozdiel od jej posledných kreácií.

 

Celine a jej hop-šup štýl







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk