Scott a jeho hárem

pridal WonderWoman 4.7.2017 o 21:57


Je v ňom aj Bella Thorne?

Ženy, víno, spev. Aj tak by sa dal charakterizovať život Scotta Disicka. Až na to, že on veľmi nespieva, len chlastá a kurví sa. Otec troch malých detí, ktorý to robí verejne a každý deň sa o ňom píše. Šťastné to deti, až na najstaršieho Masona, ten už asi vie aj čítať, v siedmich rokoch.

Najnovšie bol Scott na Miami, kde cez víkend žúroval tak, ako to má najradšej – s hektolitrami chlastu a háremom okolo seba. Fakt neviem, či tým ženám platí už pri vstupe na loď, alebo sa okolo neho vrtia zadarmo (rozumej výmenou za svojich 5 minút „slávy“). A pýtate sa, či tam bola aj Bella Thorne, ktorá mu robí pravidelne spoločnosť? Bola, ale len na displeji jeho telefónu. Scott s ňou totiž facetime-oval a určite jej s nadržaným smutným výrazom hovoril, ako mu tam chýba. Lebo v jeho aktuálnom háreme boli len samé blondíny a brunety, zatiaľ čo Bella je aktuálne červenovláska. Tak mu chýbala do zbierky.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk