Jay-Z a jeho albumová apokalypsa

pridal kara 4.7.2017 o 21:10


A skutočné mená dvojičiek.

A začnime tým, čo vás teda asi zaujíma najviac – mená dvojičiek. Naše pôvodné informácie totiž neboli správne, deti sa nevolajú Shawn Jr. a Bea. A ich rodičia sa teda ani náhodou nezapreli. Aj keď dajme tomu, že to dievčatko to až také zlé nemá. Ale chudák chlapec. Dvojičky sa volajú Rumi Carter a Sir Carter. Áno, Sir je krstné meno. Nie, neviem aké drogy užívajú. Mená unikli na verejnosť iba vďaka tomu, že sa ich nenažraní rodičia len pár dní po ich narodení snažia zaregistrovať tieto mená ako značku. Som zvedavá, či pochodia, keďže pri registrovaní Blue Ivy nastali nejaké problémy.

Ale teraz už prejdime k Jayovmu novému albumu 4:44. Ten z ničoho nič vyšiel na Tidale v piatok a odvtedy sa v podstate o ničom inom nehovorí. A keďže je celkom problematické písať k takejto téme aktuálne, zatiaľ čo vychádza nový článok každých 5 minút, máte to tu až teraz. A vyzerá to tak, že Lemonade predsa len bolo o Beyoncé a o ňom. Alebo len majú premyslenú marketingovú stratégiu. Ale ťažko povedať, či by bol Jay-Z ochotný sa nepriamo priznať k nevere, ktorú nespáchal, keby to tak bolo. Ale buďme úprimní, o jeho aférach sa hovorí už roky. Akurát teraz asi na nejakú prišla aj samotná Bey. V pesničke, ktorá sa volá rovnako ako album, to totiž vyzerá tak, že si za svoje nevery sype popol na hlavu. Beyoncé sa ospravedlnil a priznal, že mu to trvalo až kým sa nenarodili jeho deti, kým sa na to dokázal pozrieť aj jej očami. Vraj mu trvalo napísať túto pesničku až príliš dlho a dodal, že si ju nezaslúži. Vraj keby jeho deti vedeli o všetkom, nevie, čo by urobil, že by sa na neho už nikdy nepozerali rovnako a zomrel by od hanby. V pesničke tiež spomína aj bábätko, o ktoré prišli, no aj ich zázračne prirodzenou cestou splodené dvojičky. Hej, to fakt tvrdí. A opäť – nie, neviem aké drogy berú.

V ďalšej pesničke Kill Jay-Z si zase zaspomínal na jeho slávnu výťahovú bitku so Solange. Vraj len provokoval Solange, ktorá o tom vedela celý čas a Bey si musela priznať, že nemala pravdu. Kvôli Blue si uvedomil, že sa musí správať lepšie a že kvôli tomu všetkému takmer prišiel o najlepšiu ženskú vôbec. Nezabudol si rýpnuť aj do Karola, ktorý ho vraj bodol do chrbta. Jay mu požičal 20 miliónov a Karol mu na oplátku venoval 20 minút na pódiu (jeho srdcervúci výlev o tom, ako sa North a Blue nehrajú a Jay-Z nikdy nezavolá si asi ešte pamätáte). Toto spôsobilo ďalšiu drámu. Karolko sa totiž nasral a rozviazal spoluprácu s Tidalom, ktorý kedysi pomáhal zakladať. Na twitteri sa zase nechal počuť, že ak vás niekedy odrezal zo svojho života, mali by ste pochopiť, že to bolo preto, že ste boli pre neho toxickí a už ste v jeho živote nemali zmysel. A trúfam si povedať, že to bolo smerované práve jeho bývalému kamošovi.

Ďalšia pesnička, ktorá spôsobila rozruch, je pesnička Smile. V nej sa totiž jeho mama s jeho pomocou verejne svetu zverila s tým, že je lesba. V pesničke rapuje o tom, že jeho mama mala štyri deti aj napriek tomu, že je lesba, musela totiž predstierať a skrývať sa, pretože spoločnosť to neakceptovala a bola to pre ňu neznesiteľná bolesť. Jay si vraj poplakal od šťastia, keď sa mamka zaľúbila, a nezáleží mu na tom, či je to on alebo ona, len ju chce vidieť usmievať sa aj napriek všetkej tej nenávisti. Na konci pesničky sa zapojila aj jeho mamča, ktorá zarecitovala báseň.

Jay-Z s mamkou Gloriou

Kamoši Jay a Karči

začiatok konca ich priateľstva







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk