Sophie Turner sa naučila veľa o sexe

pridal WonderWoman 5.7.2017 o 19:49


Respektíve – Game Of Thrones ju naučilo.

Sophie Turner mala 15 rokov, keď začala natáčať najlepší seriál na svete, ktorý začína o 11 dnííí Game Of Thrones. Niet teda divu, že v oblasti sexu ešte nemala veľké vedomosti. Viem, dnešné 15 ročné deti už sú dávno za piatou métou, ale Sophie zjavne patrila k tým slušnejším.

Určite veľmi dobre viete, že v seriáli je množstvo sexuálnych scén, väčšinou úplne nahých a niekedy aj dosť detailných. A Sophie pre anglický magazín Sunday Times prezradila, že Game Of Thrones ju vlastne vzdelávalo v oblasti sexu. „Prvýkrát som sa dozvedela o orálnom sexe pri čítaní scenára. Hovorila som si: waw, toto ľudia robia? To je fascinujúce.“ Tiež priznala, že najprv nechcela, aby bola použitá scéna so znásilnením. Potom si ale uvedomila, že sa to deje aj v skutočnom svete a nemalo by to byť tabu, naopak, malo by sa o tom hovoriť. A tak sme mohli vidieť scénu, v ktorej ju jej „milujúci“ psycho manžel Ramsay znásilnil. V reálnom živote ale Sophie zažíva len dobrovoľný sex so svojim frajerom Joeom Jonasom, ktorý ju podľa jej slov vytiahol z izolácie. A je naozaj vidieť, že sa s ním na verejnosti ohromne zabáva.

Sophie vyrástla do krásy

S Tyrionom našťastie spať nemusela

S Ramsaym žiaľ áno

No a s Joeom spáva dobrovoľne

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk