Najzamilovanejší hollywoodsky pár

pridal WonderWoman 5.7.2017 o 23:03


To sú Jackmanovci.

Láska týchto dvoch ľudí ma nikdy neprestane v dobrom fascinovať a tešiť. Pre moju romantickú dušu je ako pohladenie fakt, že sú spolu aj napriek 13 ročnému vekovému rozdielu už nádherných 21 rokov a to  bez jediného škandálu, nevery, či odlúčenia. A najlepšie na tom je, že im to úprimne verím.

Je to aj tým, že Hugh o svojej 61 ročnej manželke Deborre často s láskou rozpráva. Najnovšie prezradil v anglickej televíznej show Lorraine, že Deborra je najlepšia žena na svete a že napriek svojim hektickým rozvrhom bez seba nikdy neboli viac ako dva týždne. „Som ženatý s najlepšou ženou na svete. Je úžasná. Sme najlepší priatelia a zdieľame spolu všetko. Je múdra. Spoznali sme sa pri mojom prvom natáčaní, keď už bola veľká hviezda a ja som bol nikto. Takže sme spolu všetko zdieľali, všetky vzostupy aj pády a vždy budeme.“ Ach, moja duša pri týchto slovách plesá. Hugh a Deborra spolu trávia všetok voľný čas a aj v pondelok si vyšli na romantické rande. A narozdiel od väčšiny celebrít, ktoré si dajú do luxusnej reštaurácie outfit typu roztrhané jeany a šlapky, táto úžasná dvojica sa hodila do gala, čím len opäť potvrdili svoju výnimočnosť.

 

 

V Tokyu

Na koncerte Bruna Marsa

S kamoškou Bette Midler

Tu sa to medzi nimi začalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk