Vlkodlak dostal kopačky

pridal WonderWoman 7.7.2017 o 21:02


To asi veľmi nepoteší…

Taylor Lautner tvoril pár s Billie Lourd, dcérou nebohej Carrie Fisher vyše osem mesiacov. Odkedy Billie prišla o mamu a o deň na to aj o svoju starú mamu – Debbie Reynolds, s Taylorom boli nerozluční. Je viac než isté, že jej pomohol v najťažších časoch a že stál verne pri nej, keď ho najviac potrebovala. Na môj vkus sa až prirýchlo otriasla z dvojnásobnej straty, ale každý prežíva smútok po svojom, takže žiadne odsudzovanie.

Ako sa ale hovorí – za dobrotu na žobrotu a Taylor dostal od Billie po tom všetkom kopačky. Podľa blízkeho zdroja už spolu nie sú, ale stále zostali priateľmi, pričom Billie sa momentálne sústreďuje predovšetkým na svoju prácu. Naposledy natáčala napríklad American Horror Story a filmy Billionaire Boys Club a Star Wars: The Last Jedi. Asi pre ňu teda bola práca dôležitejšia ako vzťah. A mne je z nejakého dôvodu Taylora ľúto, lebo si myslím, že ju mal naozaj úprimne rád. Nuž, taký je život…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk