Trojičky

pridal kara 7.7.2017 o 6:55


Krátkovlasé a blonďavé.

Paríž sa ako mesto módy nezaprie, aj tento týždeň tam opäť prebieha Fashion Week, no teraz nie len taký úplne obyčajný, ale Haute Couture. Značka Chanel tam premiérovala svoju kolekciu na jeseň a zimu a prilákali tým aj nejednu celebritu. Do Paríža pri tejto príležitosti priletela Katy Pery, no aj Cara Delevingne. A prišla aj Kristen Stewart, tá si to ale troška spojila aj s romantickým výletom s jej frajerkou Stellou, s ktorou je na jej pomery bezo zmeny už nejako znepokojivo dlho.

Na módnu prehliadku značky Chanel vás ale nepustia neumytých, dotrhaných a vyzerajúcich, akoby ste práve vyliezli z kontajnera, do ktorého ste si išli dať dobrého šlofíčka, a tak sa Kristen premohla, troška sa umyla, nalíčila, nahodila sa a hneď je takmer na nepoznanie. Takmer som nespoznala ani Caru, tej už totiž začali dorastať vlasy a rozhodla sa vytiahnuť ich úplne do bielej blond. A asi je to čudné, ale na nej mi tie krátke vlasy nejako nevadia. Aspoň nevyzerá ako štvrtý stratený brat Hansenovcov. A tretia krátkovlasá blondínka, ktorá si prišla pozrieť najnovšiu módu, je Katy Perry. Tá prišla aj so svojou mamčou. Kristen a Cara si vlasy museli ostrihať kvôli filmom, ale prečo to urobila Katy, to doteraz nechápem…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk