Ben Affleck má novú frajerku

pridal kara 8.7.2017 o 21:08


A vo štvrtok ju zobral na večeru.

Aj keď mnohí dúfali, že Ben Affleck a Jennifer Garner sa dajú opäť dokopy, v polke apríla tieto nádeje definitívne zhasli, keď podali žiadosť o rozvod. Ben sa teda pohol ďalej a našiel si novú frajerku. Jeho novou vyvolenou je 37 ročná Lindsay Shookus. Tá pracuje ako producentka pre šou Saturday Night Live. A aj keď sa môže zdať, že ich vzťah je čerstvý, nie je tomu úplne tak. Podľa blízkych zdrojov sa totiž spolu motali už pred troma rokmi. A vtedy rozhodne nešlo o žiadnu jednorazovku, ale o poriadnu aférku. Stretávali sa tak často, ako sa im len podarilo, a neustále si smskovali.

Problém ale nastal, keď ich zákonité polovičky na aféru prišli. Lebo aj Lindsay bola vydatá. Vydala sa v roku 2010 a s manželom má dieťa, no ani to jej nebránilo, aby si len celkom nedávno pobalila kufre a opustila ho. A urobila tak vraj práve preto, že chcela byť s Benom. Jen s jeho s novým vzťahom vraj problém nemá, no je to pre ňu troška zvláštna situácia vzhľadom na to, že práve s ňou ju Ben kedysi podvádzal. Som naozaj zvedavá, koľko im to vydrží, ale zatiaľ mám pocit, že sú pre seba ako stvorení. Dve neverné hovädá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk