Chandler Bing predáva dom

pridal kara 10.7.2017 o 19:30


Nie, Matthew Perry. Matthew Perry predáva dom.

Pre mňa to už skrátka navždy bude Chandler. A to aj napriek tomu, že ho celkom sledujem aj v jeho živote po Priateľoch. Alebo možno práve preto. Matthew je totiž úplný Chandler. Ten vôbec hrať nemusel. Táto rola mu sadla ako uliata a aj vďaka tomu jeho bankové konto nezýva prázdnotou. Môže si teda dovoliť kadejaké pekné veci, ako napríklad aj tento dom, ktorý sa ale teraz rozhodol predať.

Matthew si tento dom, ktorý bol pôvodne postavený v roku 1962, kúpil v roku 2009 za 8, 6 milióna dolárov. Nachádza sa v Hollywood Hills a vnútorná plocha domu je 355 metrov štvorcových. Matt mal k dispozícii 3 spálne, 4 kúpeľne, jeden samostatný záchod, krb v obývačke a domáce kino. A nie len tak hocijaké. Okrem pozerania filmov ale môžete kukať aj cez okná, cez ktoré vidíte do bazéna. Ide o parádny infinity pool, z ktorého je nádherný výhľad na celé Los Angeles. A za túto parádu pýta Matt 13, 5 milióna dolárov. Tak čo, začínate šetriť?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk