Kim Kardashian a dve čiarky

pridal L 12.7.2017 o 17:32


Bohužiaľ, nie tie na tehotenskom teste. Ale na stole…

Vedela som, že tá Kim na niečom fičí, ale nevedela som, že fičí na cukru. Tak to teda zo začiatku tvrdila aspoň ona. Na Snapchate veselo prezentovala svoju kolekciu oblečenia, no nejako jej ušli dva pásiky čohosi bieleho na stole. Fanúšikovia sa do nej hneď obuli, že si dáva kokaín. Samozrejme, že ona to nenechala len tak a najprv sa vyjadrila, že sú to len zvyšky cukru z bonbónov, ktoré kúpila v Dylan´s candy shop. Pravdou však je, že ona v tom obchode s cukríkmi bola minulú nedeľu a spoločnosť jej robila malá North. Neskôr si na to asi lepšie posvietila a zapojila mozgové bunky (aj tie v tom svojom zadku) a došlo jej, že to v podstate nie je ani cukor. Proste je to len stôl. Obyčajný mramorový stôl. No proste celé zamotané, ale jaká pekná story pre bulvár…
Netreba tiež zabudnúť, že v ich rodine je všetko dobre (a niekedy aj zle) premyslený marketing. Hlavné je, že sa o nich píše. A keď vie Kim zarobiť na svojej holej chahajde či megariti, story o krádeži v Paríži, klebetách o dvojičkách a náhradnej matke… Verím, že čoskoro neuvidím na internete aj jej h*vno, ktoré sa bude snažiť nejako predať a speňažiť.

Ak by však náhodou Kim naozaj fičala na tom kokaíne, tak by to len vysvetľovalo to, prečo behá po svete iba v podprsenke… Momentálne na to nie je žiadne vysvetlenie.



Zaradené pod: Celebrity, Kim Kardashian, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk