Katy Perry s novým štramákom

pridal Lilinka 14.7.2017 o 13:15


Užíva si slnečné Taliansko.

Ách, konečne je to tu, milí pikoškári. Leto, prázdniny, dovolenky a zapálené lýtka, úpal, úrazy s morskými potvorami, šúpajúca sa koža, črevné problémy. Všetko, čo k letu patrí. Pevne verím, že niektorí z vás už ležia na pláži, prípadne obzerajú historické centrá alebo prírodu a pomedzi to aj pikošky na mobile. Ak sa vám náhodou podarí odfotiť nejakú celebritu, kľudne nám ju pošlite.

Nášmu Ignácovu sa podarilo nafotiť Katku Perry, ktorá práve dovolenkuje v Talinasku na ostrove Capri. Užívala si pádlovanie, tentokrát už bez nadržaného nahého orlanda šťuchajúceho ju penisom do chrbta a obchytkávajúceho jej cecky. Pádlovanie bez orlanda jej prináša omnoho viac komfortu. No večer už katka sama nebola. Zabávala sa na párty s neznámym týpkom, s ktorým sa zdržiavala väčšinu času. Tancovali spolu, smiali sa, šuškali si do ucha a ťahali si medové motúzy popod fúzy. Skrátka sa k sebe mali. Katy bola dokonca z neznámeho urasteného (asi) Taliana tak mimo, že si na hlavu namiesto klobúka dala tamburínu. Uvidíme, či je to len letný flirt, alebo z toho bude niečo viac.

Čo to cítim?!

Nie, …žiadny nahý Orlando s penisom vejúcim v povetrí, len sa mi to zdalo, pohodička…

Ten hop šup prášok nejak nepíše…

…musím to niečím podporiť (zvuky bohapustého sŕkania)…

Ciao bella, nie si ty náhodou Cara Delevingne?

Nie, ja som Katy Perry, viem, podobáme sa, to tie vlasy, hi hi hi (infantilný smiech pod vplyvom).

Ahaaa,  ty si tá, čo rada pádluje.

Chceš vidieť môj nástroj?

Je veľký a lesklý…

…a keď s ním zatrasieš…

…tak…

…z neho…

…vyjde zvuk!

Tadáááá, moja tamburína, keď chceš, požičiam ti ju!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk