Niekto tu má novú frajerku

pridal WonderWoman 15.7.2017 o 21:58


Spoznávate, o koho ide?

Ide prosím pekne o herečku Ellen Page, ktorá svoju homosexualitu verejne priznala v roku 2014 na konferencii za ľudské práva. Trvalo jej 27 rokov, kým sa k tomu odhodlala (dobre, možno menej, keďže od narodenia to o sebe nevedela), takže o to väčšiu radosť som za ňu mala, že to konečne zo seba dostala. Trvalo vyše roka, kým sa na verejnosti objavila aj s prvou partnerkou, ktorou bola umelkyňa Samantha Thomas.

Samantha je už ale (nevedno odkedy) minulosť a dnes má Ellen po svojom boku novú umelkyňu – tanečnicu a choreografku Emmu Portner. Pred pár dňami zverejnili video s akustickou verziou piesne Lucky od Britney Spears, kde Ellen spieva a hrá na gitare a Emma (ako inak) tancuje. Nasledovalo zopár spoločných fotiek a včera už ich Ignác vymákol bozkávať sa na káve v Hollywoode. Ellen vyzerá šťastne a zaľúbene, takže držíme palce, aby to tak zostalo čo najdlhšie.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk