A Oscara za najlepší herecký výkon získava….

pridal kara 16.7.2017 o 9:32


Blac Chyna!

Po tom, čo Rob koncom minulého týždňa neuniesol neustálu Šajninu provokáciu a vycapil jej holé fotky na Instagram, sa začali diať celkom zaujímavé veci. Chyna najprv všetky fotky polajkovala (aj keď to teraz popiera), snapchatovala videá, na ktorých bola ovešaná šperkami od Roba a obvinila ho z toho, že ju bil. Jasné, lebo sme vôbec nevideli v ich reality šou, aký je on ťuťmák a ako ho ona mláti, škriabe a bľačí po ňom. Ona je vlastne chúďatko a týraná žena.

Chyna sa rozhodla vytrieskať z tohto celého incidentu čo najviac pozornosti, a tak požiadala o zákaz približovania, ktorý jej súd schválil. Rob sa k nej teda nesmie priblížiť na dĺžku futbalového ihriska (zaujímalo by ma, ako si vymieňajú decko, keďže majú striedavú starostlivosť), má zakázané pridávať jej fotky na sociálne siete a dokonca aj fotky malej Dream. Tu ale Chyna neskončila. Tento týždeň si zorganizovala rozhovor pre Good Morning America, v ktorom opísala, aké chúďatko týrané vlastne je. Robovi vraj vrátila všetky dary, aby mu dala najavo, že si ju nemôže kúpiť. Štetka, ktorá nie je na predaj, to sú mi ale novinky…

Klan kuriev sa k tomuto celému nijako nevyjadruje, no podľa informácií blízkych zdrojov sú všetky zdesené z toho, ako sa Rob zachoval. Ten sa im už údajne aj ospravedlnil za to, ako vybuchol. Keď bola Kim médiami oslovená, aby dala komentár, vyjadrila sa dostatočne jasne aj bez slov. Poslala späť len kópiu dohody, ktorú Chyna v začiatkoch vzťahu s Robom podpísala. Tá jej zakazuje hovoriť o všetkých členoch rodiny, o ich vzťahoch, biznise, stretnutiach, priateľoch, partneroch, o tom kde sa nachádzajú a špeciálne má zakázané hovoriť o jej vzťahu s Robom. Túto dohodu ale svojím vystúpením v GMA porušila, za čo od nej môžu Kardashianky žiadať 10 mega.

Chyna sa vyjadrila aj k tomu, akého muža by chcela. Vraj teraz s nikým nerandí (len s nespočetným množstvom mužov chrápe), no do budúcnosti by chcela muža, ktorý je zdravý, sebavedomý, bude ju rešpektovať a ktorý sa stará o svoj biznis. Ale jedna vec jej asi nedopla… Žiaden zdravý chlap, ktorý má rešpekt hlavne sám k sebe, by o túto kreatúru ani nezakopol.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk