Domček, domček, kto v tebe býva?

pridal WonderWoman 21.7.2017 o 21:36


Alebo len bývať bude.

Jon Snow a Ygritte spolu kúpili dom. No dobre, nie sme v seriáli, kúpili si ho spoločne Kit Harington a Rose Leslie. A nie je to len tak nejaký obyčajný dom, ale stredoveké drevené sídlo na anglickom vidieku.

Keďže táto dvojica už je spolu oficiálne vyše roka, rozhodli sa pre ďalší krok a tým je kúpa spoločného bývania. A majú teda veľmi osobitý a vycibrený vkus. A ešte aj vychytali dobrú cenu – 1.75 milóna libier nie je vôbec veľa za toto krásne sídlo z 15. storočia. V cene majú 8 hektárový pozemok plný zelene, bazén, stodolu, tenisový kurt, kriketový trávnik… Dokonca môžu na svojom rozľahlom pozemku ustajniť kone! Dom má sedem spální, obrovskú jedáleň, kde si viem hneď predstaviť ich kolegov z Game Of Thrones, ako spoločne večerajú a rozprávajú si vtipné príhody z natáčania… Čo vám budem hovoriť, ten dom je úžasný a ako stvorený pre Jona a jeho divokú Ygritte.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk