Krásna Halle Berry

pridal Lilinka 25.7.2017 o 13:52


Na premiére filmu Kidnap.

Titulná fotka síce o kráse Halle veľmi nevypovedá, no má svoje opodstatnenie. Film s výstižným názvom Kidnap je totiž o nočnej more každej matky – únose dieťaťa. Keďže policajti Halle vo filme (nečakane) veľmi nepomáhali, musela to vziať do vlastných rúk a zmenila sa na zúrivú fúriu, ktorá si svojho syna za každú cenu zachráni a popritom cerila na každého svoje žiarivo biele zuby. Tak trošku klišé, ale stále dobrá téma na dobrý triler.  Vo filme teda za kočku nebola, no na premiére už áno.

Teda, za kočku bola tak nejak na polovicu, keďže jej účes aj make up sa mi páčil, no jej outfit už pomenej. Mala na sebe otrasné biele šaty, ktoré jej celkom deformovali postavu a vyzerali ako nejaký top z roku 2000, ktorý omylom vytiahla zo skrine, lebo veď móda sa vracia. Nebyť otrasných šiat, vyzerala by ako bohyňa. Takto vyzerala síce ako Afrodita, ale po kolízii s pirátskou loďou, po ktorej jej zostalo ešte trocha morskej peny na rukávoch. Vyzeralo to zle. Ešteže má vyžarovanie rovnako ako Rihanna. Tým zachránila aj nevydarenú módnu kreáciu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk