Koho cecky?

pridal Lilinka 26.7.2017 o 20:20


Dám vám nápovedu. d I´ll be there for youu… d

Skalní fanúšikovia seriálu Friends, s ktorým moja generácia vyrastala, určite pochopili, že ide o niekoho z tohto fenomenálneho a neopakovateľného sitcomu, ktorý nemá nástupcu. Možno Dva a pol chlapa sa naň chytalo a bolo by možno dospelo na rovnakú úroveň, keby sfetovaný Charlie nepodcenil množstvo hop-šup prášku, ktoré sa dá naraz vyšňupať. Nevadí.

Tí s väčšími dioptriami, ktorí odmietajú nosiť okuliare rovnako ako ja, lebo veď dovidím na slnko a mesiac, a to stačí, možno tipovali niektorú z dievčat, Monicu, veď tá má už zopár plastík, alebo Pheobe či Rachel, prípadne Janice. Pri jej hláške „Oh my God!“ sa mi doteraz stavajú do pozoru všetky chlpy (aj tie zarastené), rovnako ako sa Chandlerovi sťahovali guľky naspäť do tela, keď počul jej nežný hlások.

Ako pekne som premostila. Cecky, ktoré kedysi môj kamarát nazval našľahané, patria práve Chandlerovi, ktorý dovolenkuje v Mexickom Cabo. Vlastne tam nedovolenkuje Chandler, ale herec Matthew Perry, no ten pre mňa navždy bude Chandler. Drogy ho však poriadne zničili a sfotrovatel. Koniec koncov, má na to právo. Má už svoj vek. No aj tak to nie je pekný pohľad. Bol to môj najobľúbenejší z chlapov vo Friends.

Milí pikoškári, poriadne sa pozrite na tieto fotky a pamätajte, drogy sú zlé. Namiesto fetovania radšej čítajte pikošky. Tie nikomu so zdravou inteligenciou a nadhľadom neublížia!

Matthew a jeho príspevok na twitteri, ktorý oznamuje, že ide na dovolenku. V zátvorke sa pýta, či majú aj herci právo povedať, že potrebujú dovolenku. Tak má? Podľa mňa áno. Len si mohol zobrať aj vrchný diel plaviek.

A Matthew v plnej kráse. Teda nie tak celkom v plnej, no to určite nechce nikto vidieť.

Čo by asi Chandler a Mattheove minulé ja povedali na tieto fotky?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk