Pohádané kamošky

pridal kara 29.7.2017 o 21:50


Nie, výnimočne nie je reč o Stoddenke.

Viem, že z psychicky chorých ľudí by sa nemali robiť žarty, takže nebudem. Som už totiž definitívne presvedčená, že za zjavom Tary Reid nie sú zdravotné problémy, ale psychické. Ona je totiž majiteľkou týchto rozhádaných ceckov a ja odmietam uveriť tomu, že ktokoľvek, kto to má v hlave aspoň trocha v poriadku, by si pri pohľade do zrkadla pred odchodom z domu v tomto prípade povedal: Je to super, som čaja!, a vyrazil žúrovať. Tara to ale urobila a to je aj pre posledných pochybovačov dôkaz o tom, že nie je normálna.

Musím jej síce nechať, že vyzerala o čosi menej strašidelne ako naposledy, ale nie o veľa. Pri prvom pohľade na fotky som bola totiž zhrozená veľkosťou a tvarom jej bradaviek, až kým mi nedoplo, že to má svoje bradavky čímsi prelepené. Teda dúfam. Veľmi estetické. Teda v porovnaní s ceckami samotnými určite. Asi by sme mali usporiadať zbierku na liečenie a korekčnú operáciu pre Taru.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk