Bozkávačka Rebel Wilson a Liama Hemswortha

pridal Lilinka 31.7.2017 o 15:30


Máme fotky!

Minule som sa s vami, milé pikoškárky, rozplývala nad tým, aký je najmladší z bratov Hemsworthovcov Liam sexy a aké má Miley šťastie, že sa k nej vrátil a že Miley nie je jediná šťastná, ktorá mohla okúsiť, aké je to Liama bozkávať. Samozrejme, že bozkával aj iné, keďže je sexoš a herec, a bozkávačky vo filme s ním by mali byť pravidlom. No vo filme Isn’t It Romantic bude bozkávať dámu plnších tvarov Rebel Wilson, čo ešte nemal možnosť. Hoci filmu sa dočkáme až v roku 2019, už máme k dispozícii fotky z natáčania tejto vtipnej bozkávacej scény.

Vidieť, že si to obaja užívali a že bola poriadna sranda. Počas bozkávačky bolo aj poriadne vlhko,  pretože im ako v správnom romantickom filme pršalo. Rebel sa vytešovala a Liam si vyskúšal, aké by to bolo, keby Miley poriadne pribrala. Rebel je do tváre veľmi pekná, podľa mňa dokonca krajšia ako Miley. Nebyť kíl navyše, tak je z nej tiež poriadna sexica.

 

 

Tak čo? Vymenili by ste sa s ňou?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk