Gaga odštartovala turné

pridal Lilinka 3.8.2017 o 5:13


Koncertnú šnúru odštartovala v Kanade.

Mamka monstrová začala prvého augusta koncertnú šnúru v kanadskom Vancouveri a pripravila svojim fanúšikom celkom pekné mnoštvo kostýmov. Turné má názov Joanne Wourld Tour a hoci kostýmy už nemajú taký šialený look ako kedysi, stále sa je na čo pozerať. Cecky sa tiež veľmi nekonali, pretože si ich prelepila nálepkami. Asi si svoje šialené kreácie odkrútila už na ulici a tuším sa zamerala skôr na hudbu, než na šokovanie. Konečne. Hlas má totiž ako jedna z mála speváčok veľmi schopný. Niečo málo v zmene jej správania asi namútil aj jej nový frajer, ktorý je zároveň aj jej agentom.

Okrem Kanady sa Gaga zastaví aj v USA, Nemecku, Dánsku, Švajčiarsku, Švédsku, Anglicku, Holandsku, Taliansku, Španielsku a Francúzsku. Turné potrvá až do konca roka, teda ak ho nezruší bez udania dôvodu ako Justin. Ku nám Gaga opäť nezavíta, takže ak si ju chcete pozrieť, budete musieť trošku cestovať. Taký Ed Sheeran budúci rok príde aj k našim susedom Rakúšanom, takže naňho sa s karou pôjdeme kuknúť. Gaga má smolu, že neprišla bližšie. Možno nabudúce.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk