Bella Thorne má frajera

pridal WonderWoman 5.8.2017 o 14:12


Vrana k vrane sadá…

Alebo aj dve hrozná… Alebo najvýstižnejšie slovné spojenie – dve fetky. Ja teda nechcem nikoho odsudzovať podľa zjavu… Fakt nie. Ale pri pohľade na túto dvojicu je hádam každému jasné, že svoj voľný čas radi trávia pri nejakej tej droge. Či už ľahšej, alebo tvrdšej, to nechám otvorené, ale na domácu limonádu spolu určite po večeroch nechodia.

Možno si ešte pamätáte chlapíka s tienidlom na hlave, ktorý robil Belle pred pár týždňami spoločnosť. Odvtedy spolu trávili čas čoraz častejšie, až vysvitlo, že sú vlastne frajeri. Bella teda zrejme definitívne vymenila Scotta Disicka za rappera Black Beara a tento exot s nalakovanými nechtami sa k nej rozhodne hodí viac, ako alkoholik s troma deťmi. Dokonca si spolu už aj stihli adoptovať dvoch malých psíkov a Bella sa ako hrdá frajerka včera premávala po Los Angeles v tričku svojho drahého. Možno im to vydrží a aj na odvykačku raz pôjdu spoločne.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk