Rodičia na prechádzke

pridal kara 7.8.2017 o 20:24


Irina, Bradley a Lea.

V nedeľu si táto rodinka vyšla na prechádzku a na nákupy na trhu v plnom počte. Irinina chrbtica si mohla na chvíľu vydýchnuť, keďže malú Leu mal v klokanke Bradley. Zaznamenala som, že sa tu už párkrát vyskytol názor, že klokanky sú zlo, až som sa kvôli svojej silnej zvedavosti pristihla pri googlení toho, či sú klokanky škodlivé. A potom som sa spamätala a okno prehliadača som zavrela. Lebo mi je to jedno. Moje decko to nie je a hádam, že majú nejaké prašule na kvalitného pediatra, ktorý by ich s tým poslal niekam, keby to bolo také zlé. A keď aj nie, volím si užívať si svoju mladosť a bezdetnosť a negúgliť si o klokankách.

Irina a Bradley sa netvárili počas ich vychádzky práve nadšene a ťažko povedať, či to bolo preto, že ich Ignác fotil alebo preto, že malá Lea celú noc vrieskala a nevyspali sa. Irina mala na sebe celkom sympatické maxišaty, ktorých pôvodná cena je len 286 libier. Našla som ich dokonca aj v zľave za 137 libier, no nekúp to. No, veď ani nekúpim…

hneď som si spomenula na toto







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk