Eva sa rada bozkáva

pridal Lilinka 8.8.2017 o 13:35


Zamilovaná Eva Longoria dovolenkuje.

Zdá sa, že kedysi zúfalá manželka Eva Longoria Baston konečne našla šťastie. S manželom Josem Bastonom dovolenkujú v Miami, ktoré je takmer také dobré, ako Malibu, o ktorom Miley večne vyspevuje v rádiách. Miami má predsa tiež svoje čaro. Evička nahodila plavky, klobúk a bielu košeľu, a spolu s mužom, ktorý sa nahodil trošku farebnejšie, sa vybrali na pláž. Zobrali si so sebou ešte aj piknikový kôš a kufrík, aby netrpeli hladom, čo netrpia, keďže Evičke narástlo brucho a dieťa to nie je. Potvrdzuje sa pravidlo, že v spokojnom vzťahu sa priberá.

Zamilovaní manželia sa cukrovali pod slnečníkom a neskôr sa Evička prešla po pláži, kde zbadala dvoch chutných buldočkov. S tými sa pomojkala s rovnakým nadšením, ako s mužom. Len dúfam, že si potom umyla zuby, minimálne vypláchla ústa skôr, než opäť pobozkala muža. Psíky sú milé, no všetci vieme, ako si vytierajú zadok!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk