James Bond je späť

pridal kara 10.8.2017 o 21:39


Opäť v prevedení Daniela Craiga.

Táto správa asi poteší všetkých fanúšikov Jamesa Bonda. A ja sa teším spolu s nimi, aj keď sa ma to vôbec netýka, lebo žiadnu Bondovku som nikdy nevidela a asi sa ani nechystám. No musím priznať, že posledný rok a pol táto téma zaujímala dokonca aj mňa. Daniel totiž v tom čase oznámil, že by sa radšej podrezal, než by mal znova hrať Jamesa Bonda, a spustil tým takmer nekonečnú vlnu špekulácií o tom, kto ho v tejto ikonickej úlohe nahradí. Špekulácií bolo naozaj neúrekom – cez Toma Hiddlestona až po Idrisa Elbu. A nakoniec to vyzeralo tak, že Jamesa si zahrá Idris. A nakoniec si ho asi nezahrá ani on.

Tak ako to teda je? Nuž, to ani srnka netuší. Ale blízke zdroje vykecali do médií, že Jamesa Bonda si opäť zahrá Daniel. Nakoniec ho vraj po dlhom dlhom presviedčaní ukecali na ďalšie dva filmy. A na prvý z nich ani nebudete musieť tak dlho čakať. Jeho scenár je už vraj takmer hotový, jeho pracovný názov je Shatterhand a premiéra by mala byť v novembri 2019. A ja som naozaj zvedavá na nejaké oficiálne oznámenie, ktoré by už ukončilo všetky tieto zmätočné reči.

Daniel opäť v úlohe Jamesa, tešíte sa?



Zaradené pod: Celebrity, Daniel Craig, FILMY, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk