Malé upírčiatko je na svete

pridal WonderWoman 11.8.2017 o 2:35


A toto sú hrdí rodičia.

Pôvodne to mal byť článok s rozhovorom Nikki Reed o tehotenstve pre magazín Fit Pregnancy and Baby. Nikki zdobí titulku najnovšieho vydania a nájdete v ňom aj pár krásnych fotiek s bruškom. Medzitým však už stihla priviesť bábo na svet, takže tehotenstvo je pre ňu už (nedávnou) minulosťou.

Nikki v magazíne okrem iného prezradila aj to, že si bábätko nechajú prvý mesiac iba pre seba. Bude to pre nich vraj mesiac ticha, kedy si vypnú telefóny, nebudú s nikým komunikovať a budú to len oni traja. Mesiac to ale ešte nie je a s niekým komunikovať museli, lebo E!News potvrdil, že dieťa prišlo na svet 25. júla, je to dievčatko a volá sa Bodhi Soleil Reed Somerhalder. Áno, Bodhi, rovnako ako druhý syn Megan Fox.

Takže na prvé fotky malej upírky si asi budeme musieť ešte počkať. Nikki a Ian sú jeden z mála normálnych hollywoodskych párov, ktorý si svoje súkromie stráži a nepotrebuje predávať fotky bulváru. Určite sú momentálne veľmi šťastní a užívajú si malú tak, ako si užívali celé tehotenstvo od prvého momentu. Nikki totiž v rozhovore povedala, ako to bolo, keď zistili, že je tehotná. Tehotenský test si robila ešte pred svitaním a nemala v tej chvíli okuliare ani kontaktné šošovky. Zavolala teda na Iana, aby sa zobudil a prišiel sa pozrieť a keď uvidel 2 čiarky na teste, veľmi sa tešili. Pozorovali spoločne východ slnka a hovorili si, aké je to úžasné, že budú mať dieťa. Tehotenstvo zas robilo Nikki lepším človekom, bola vraj uvoľnená a zrelaxovaná a Ian si z nej robil srandu, že chce, aby bola tehotná navždy. Čo sa mi na nich ešte páči je to, že nechceli poznať pohlavie bábätka. „Nemôžete prehrať, nech to bude čokoľvek. Je to najväčšie a jediné skutočné prekvapenie vášho života.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk