Zaľúbenci

pridal kara 14.8.2017 o 21:58


Kto sa to bozkáva?

Verím tomu, že každý, kto je srdcom pikoškár, na túto otázku pozná odpoveď. Paris Hilton totiž musíte spoznať aj po tme a odzadu. Ehm, až teraz mi došiel ten dvojzmysel. Zámerný nebol. No nič, poďme ďalej. Kráľovná blonďavých vlasov, malých čiváv a krátkodobých vzťahov sa momentálne vyskytuje v Španielsku, kde si okrem letného počasia užíva aj spoločnosť svojho frajera. Stále sa mi žiada hovoriť mu nový frajer, ale je s ním už pol roka, a to je teda na Paris celkom slušný výkon.

Paris ale neprišla do Španielska len tak vylihovať na pláži a vykusovať sa so svojou polovičkou. Pravidelne tam totiž chodí pracovne a ani teraz tomu nebolo inak. Po piatočnom dni na pláži na ostrove Formentera zo seba osprchovala piesok, ohákla sa do lesklých krátkych šatičiek a vyrazila na Ibizu, kam išla pracovať. A hodnú chvíľu mi trvalo, kým som zistila, čo sa pod tým pojmom vlastne skrýva. Údajne ide o európsku promo tour na jej nový parfém Gold Rush. Ten už ale taký nový nie je, keďže je na svete už vyše roka,  takže zmysel troška postrádam.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk