Voľný večer

pridal kara 24.8.2017 o 21:55


George a Amal na rande. Bez detí.

George a Amal majú radi svoje súkromie, no odkedy sa dozvedeli, že budú rodičmi, strážia si ho ešte o čosi viac. Veľa fotiek tehotnej Amal nemáme a ani po narodení dvojičiek tomu nie je inak. No napriek tomu, že svoje deti strážia ako vedia, George sa súdi s francúzskym bulvárnym plátkom, ktorý zverejnil fotky ich dvojčiat. Paparazzi vyliezol na strom vedľa ich pozemku a bez ich vedomia ich nafotil v ich dome v Taliansku pri jazere Como. Tieto fotky tu teda neuvidíte, George sa zrejme postaral o to, aby zmizli z povrchu internetového.

O svoje deti sa zrejme (narozdiel od Beyoncé) starajú sami, pretože vyzerajú poriadne vyčerpane. Napriek tomu sa ale snažia nájsť si čas aj jeden na druhého, a tak si vyrazili na večeru s priateľmi a rodinou. Amal si dala snahu a poriadne sa ohákla. Síce poriadne hrozne (nie je to môj štýl, sorry) , ale aj poriadne draho. Top, ktorý má na sebe, stojí takmer 1800 eur.

pohľady zničených rodičov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk