Ježiš je späť

pridal Lilinka 25.8.2017 o 13:36


Jared Leto je opäť dlhovlasý bradáč.

Musím sa priznať, že nie som Jaredova najväčšia fanúšička. Nie som jeho fanúšička vôbec. Hoci je jeho hudba počúvateľná, jeho zjav vo mne evokuje chorého človeka, ktorému zostáva len pár mesiacov života. Možno za to môže film Requiem for a Dream, v ktorom hral feťáka, no možno je to aj tým, že Jared bez brady pôsobí ako psychopat, ktorého hral aj vo filme Suicide Squad a celkom mu to sedelo. Keďže film je už dávno vonku, mohol sa Jared vrátiť k svojmu krajšiemu Ja s bradou – modrookému Ježišovi. A tak aj urobil a bolo to dobré.

Ignác ho nafotil v Californii, kde vystupoval aj so svojou kapelou Thirty Second to Mars. Oblečený bol tak typicky Jaredovsky a vyzeral dobre. Niet sa čo čudovať a už nemá núdzu ani o ženy. Možno sa niektoré tešíte, že Jared Leto je tu furt, aj keď reálne leto už finishuje, jeho bradatá nestrašideľná verzia tu dlho nebude. Harley, Joker a ich love story bude mať totiž pokračovanie, a tak Jaredova brada pôjde opäť dole.

Ktorý Jared sa vám páči najviac?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk