Víkend Bena Afflecka

pridal kara 27.8.2017 o 21:56


V sobotu s milenkou, v nedeľu s manželkou.

Má to pekne zmanažované, aby všetko stíhal, šikovný chlapec. Sobotu trávil v spoločnosti svojej novej frajerky Lindsay, ktorá mi je neuveriteľne nesympatická. A neviem sa rozhodnúť, či je to len preto, že je skrátka nesympatická, alebo preto, že nemám rada štetky, čo spávajú so ženatými mužmi (ešte keď sú aj samé vydaté), a takto sa to údajne medzi týmito dvoma začalo. Teraz už sú ale oficiálne spolu, a tak sa môžu premávať ulicami ruka v ruke bez výčitiek. V sobotu si teda vyšli do ulíc v Santa Monice a zašli si spolu na brunch.

V nedeľu už ale bol z Bena (odhliadnuc od nevier, chlastu a gamblovania) slušný človek, a tak sa ako takmer každú nedeľu vybral do kostola s deťmi a s manželkou. Áno, s Jennifer sa síce už oficiálne rozvádzajú, ale na papieri sú ešte stále manželia. Ich mladšia dcéra ostala doma (alebo ktovie kde), takže do kostola doprevádzali iba 5 ročného Samuela a 11 ročnú Violet.

nedeľa







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk