Adam Lambert predáva dom

pridal WonderWoman 28.8.2017 o 21:59


A pekne zariadený dom.

Že neviete, kto je Adam Lambert? Alebo vám meno niečo hovorí, no neviete ho zaradiť? To nič, od toho som tu, aby som vám ho pripomenula. Adam je spevák,  ktorý prerazil v roku 2009 v American Idol, kde skončil na druhom mieste. O pár mesiacov na to rozbehol svoju sólo kariéru a ja si ho pamätám ako bledého emáča z klipu k jeho piesni Whataya Want From Me. Ale dosť už o Adamovi, poďme sa pozrieť na jeho dom.

Ten predáva za necelé 4 milióny a niečo mi hovorí, že nebude mať problém ho predať. Má rozlohu 353 metrov štvorcových, je situovaný v Hollywood Hills a bol postavený v roku 1947. No na teraz už modernej stavbe nie je nič historické, ani tie dva bazény, ani posilka, ani domáce kino. Všetky miestnosti sú zaujímavo zariadené, obzvlášť sa mi páči mramorová kúpeľňa a posedenie vonku pri bazéne je ako stvorené na letné posedenia pri vínku s kamošmi. Dobrý vkus má ten Adam a aj budúci majiteľ ho bude mať.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk