Blonďavý černoch

pridal WonderWoman 29.8.2017 o 12:58


Spoznávate ho?

Nie, Karol za mlada to nie je. Ale som si istá, že ste spoznali exota na titulnej fotke – je ním náš starý známy Jaden Smith. Už sme ho síce v minulosti videli s blond dredmi, ale tie šli dole kvôli účinkovaniu vo filme Life in a Year. V ňom hrá frajera Cary Delevingne, ktorá si kvôli tomu tiež musela oholiť hlavu. Ale prečo mal Jaden potrebu sa jej vyrovnať aj farbou vlasov, to nechápem.

Každopádne, Jaden svoju blond frizúru predviedol v nedeľu v Los Angeles. A predviedol aj to, ako je zaľúbený do svojej frajerky Odessy Adlon, s ktorou je od apríla tohto roku. Obaja síce vyzerajú ako takí dvaja hastroši, ale aspoň sa majú radi. Ak by ste si (čírou náhodou) chceli pripomenúť, ako vyzeral Jaden so svojimi čiernymi dredmi, pozrite si priložené video k jeho najnovšej pesničke Watch Me. Áno, Jaden nie je len herec, on aj robí hudbu. Aspoň sa teda o to snaží. Watch him!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk