Manželská poradňa

pridal kara 30.8.2017 o 21:51


Majú ešte šancu?

Je mi ľúto, no musím vás sklamať hneď takto na začiatku článku. Medzi Chrisom Prattom a Annou Faris už zrejme k obnove vzťahu nedôjde, a to ani napriek tomu, že spolu začali chodiť na párovú terapiu. Za tou sa síce väčšinou skrýva snaha o záchranu vzťahu, no v tomto prípade je to trocha inak. Blízky zdroj prezradil magazínu People, čo je za tým: „Chodia spolu na párovú terapiu, čo je niečo, čo sa robí pri rozvode, ak sú v manželstve aj deti. S najväčšou pravdepodobnosťou to nezmení stav ich vzťahu, ale môže im to pomôcť do budúcnosti pri starostlivosti o ich syna. Ich odlúčenie kvôli práci ich vzťah vážne narušilo a je nepravdepodobné, že by sa to dalo opraviť až natoľko, aby to medzi nimi opäť fungovalo.“

Rozvod je teda stále v pláne, a to aj napriek terapii a tomu, že blízky zdroj ešte dodal, že je medzi nimi stále veľa lásky. Ale jeden nikdy nevie, stať sa môže všetko, pozrite sa na Pink a Careyho alebo Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jones. Napriek tomu mi ale niečo hovorí, že medzi týmito dvoma je už koniec nadobro.

So synom Jackom, kvôli ktorému sa snažia vychádzať:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk