Koho p… ehm, psik?

pridal WonderWoman 31.8.2017 o 21:57


Uhádnete?

Ja si myslím, že to nebude až tak ťažké uhádnuť. Nápoveda totiž znie: majiteľka psíka je silikónová blondína, ktorá to nemá v hlave v poriadku, bola vydatá za pedofila, hoci vyzerá na 35 a myslí si, že je novodobá Marilyn Monroe. Tak čo, už ste ju spoznali?

Kto iný by to mohol byť, ako naša Courtney Stodden. Keďže nemá nič lepšie na práci , respektíve žiadnu prácu, tak si zrejme volá paparazzov, aby ju nafotili a pekne jej za tie fotky zaplatili. Presne tak to spravila aj tento týždeň, vybehla si so svojim psom menom Cappuccino na pláž v Los Angeles a šup ho predvádzať sa pred foťákom. Najprv sa musela poctivo natrieť opalovacím krémom a nevynechať ani cecky, ktoré sú zrejme bohatšie o nejaký ten nový silikón. Potom sa prebehla po pláži, váľala na brehu a váľala vo vlnách. Všetko samozrejme bez akejkoľvek inscenácie, šlo o čisté momentky. Naozaj si myslíš, že je na toto niekto zvedavý, Courtney? Počkať… asi hej, keďže píšem tento článok…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk