Priatelia s výhodami

pridal Lilinka 5.9.2017 o 16:24


Katy a Orlando opäť pádlovali.

Stará láska nehrdzavie! Najmä nie tá, ktorá bola/je, medzi Katy Perry a Orlandom Bloomom. Akoby to bolo včera, čo sa na nás usmieval jeho penis, ktorým chuderku Katy šťuchal pri pádlovaní do chrbta. Potom sa stihli rozísť, lebo Orlando sa na Katy až moc lepil. Zúfalý Orlando si neskôr liečil zlomené srdce a penis v náručí a rozkroku Katkinej dvojníčky.

Neskôr čvirikali vrabce, že Katy odlákala od FKA Twigs svojho verného kamoša Peňa Patizóna. To vyvrátili Ignácove fotky z koncertu Eda Sheerana, kde sa Katy a Orlando objímali. Neskôr odfrčali na Orlandovej motorke sexovať preč. Hoci Katy to, že sú spolu poprela, Ignác ich načapal oslavovať Sviatok práce spolu. Oslavovali ho však trošku inak ako Blek Šajna. Tak typicky po svojom. Pádlovaním v Kalifornii. Nuž, zdá sa, že Katy a Orlando nevedia byť ani spolu ani od seba. Čo myslíte? Vrátia sa k sebe, či zostanú len priatelia s výhodami?

Katy v tých istých bikinách v júli a Orlando v marci

Katy a Orlando na koncerte Eda Sheerana







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk