S kým sa to Blek Šajna mucká?

pridal Lilinka 5.9.2017 o 15:17


Rob to asi nebude.

Napadla mi scéna z filmu Home Alone 2, keď Kevin púšťal vystrašenému personálu hotela Plaza scénu z filmu, kde akýsi mafián obviňoval svoju milenku z nevery. „Muckali ste sa sa s mojím bratom…muckali ste sa so všetkými!“

Nasledoval celkom dlhý zoznam mien, s ktorými sa dotyčná osoba muckala. Presne taká je aj Blek Šajna. Je to jednoducho štetka, ktorá ničím nepohrdne. Teda keď to nič má aspoň nejaké tie bubáčiky a nejaké meno vo svete šoubiznisu. Sem tam si s tým ničím urobí dieťa. Je to predsa dobrá zábezpeka na celkom dlhý čas.

Jej najnovšou obeťou, s ktorou už od júla pravidelne zdieľajú svoje telesné tekutiny, je dvojča pána pästičku Chrisa Browna rapper Mechie.

Ten si pod vplyvom zamilovanosti a poriadnej dávky hop-šup prášku nechal za ucho vytetovať Šajnine iniciály B.C. Určite verí, že je to láska na celý život. Šajna je predsa niečo ako Stepfordská panička a bude mu zo samej lásky na raňajky vypekať cupcakeky so srdiečkami. Hneď potom zavezie deti do školy, navarí a povysáva. Potom ich zo školy vezme, naučí sa s nimi, navečerajú sa a uloží ich spať. Pred spaním si splní svoje (ne)manželské povinnosti a poriadne ho v posteli zničí. Iba žeby nie. Veď jej život je len vysávanie svojich obetí a štetkovské párty v parochniach a šatách z Aliexpressu.

Holúbkovia sa muckali na každoročnom Labor Day v Miami.  Je to Sviatok práce, no v USA ho neoslavujú prvého mája, ale vždy prvý septembrový pondelok. Šajna, ktorá nepracuje, oslavuje Sviatok práce. Trošku irónia.

Čo myslíte, koľko im to vydrží? Dávam Boľševikovi ešte mesiac, maximálne dva.

kérka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk