Ďalšie princiatko na ceste

pridal kara 5.9.2017 o 6:18


Kate je tretíkrát tehotná.

Konečne k nám z Veľkej Británie prišli aj nejaké pozitívne správy, ktoré nie sú o žiadnych teroristických útokoch. Tentokrát sú to radostné správy o ďalšom chutnom bábätku, ktoré sa za pár mesiacov narodí do kráľovskej rodiny. A že ako viem, že bude chutné? No to je predsa jasné, Katka a William robia iba také deti.

Kensingtonský palác včera oznámil nasledovné: „Ich veličenstvo vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sú veľmi radi, že vám môžu oznámiť, že čakajú ich tretie dieťa. Kráľovná a členovia oboch rodín sú z týchto správ nadšení. Rovnako ako pri predošlých tehotenstvách, vojvodkyňa opäť trpí hyperemesis gravidarum. Jej veličenstvo sa nezúčastní na naplánovaných aktivitách v Hornsey Road Children´s Centre dnes v Londýne. O vojvodkyňu sa starajú v Kensingtonskom paláci.“

Teda, musím povedať, klobúk dole pred Kate, že sa napriek extrémnej nevoľnosti, ktorá ju počas prvého tehotenstva dokonca dostala až do nemocnice, do toho rozhodla ísť znova. A podľa jej strýka, ktorý už stihol zavolať do médií (takže jeho dôveryhodnosť tak trocha spochybňujem), určite neskončia pri troch deťoch a budú pokračovať. Tretie dieťa pribudne k 4 ročnému Georgeovi a k dvojročnej Charlotte. Gratulujeme!

chutná rodinka pokope







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk