Je to oficiálne

pridal kara 6.9.2017 o 21:59


Katie Holmes a Jamie Foxx sú spolu.

Tento pocit mám veľmi rada. Ten, že blízke zdroje nevymýšľali, my sme nenaleteli, a to, čo sa roky šepkalo, sa nakoniec aj potvrdilo. Už začiatkom roka 2015 sa šírili reči o tom, že Katie a Jamie tvoria pár už vyše roka. Skrývali sa a všetko popierali poriadne dlho. Prečo? Pretože Katie údajne podpísala v dohode počas rozvodu aj to, že nebude s nikým verejne randiť 5 rokov. Malá cena za to, že sa zbaví opätkového šialenca Toma a jeho šialenej „cirkvi“, ktorá je schopná neskutočných vecí (odporúčam pozrieť Scientology & the Aftermath).

No ako sme už v máji avizovali, päť rokov pomaly ubehlo a Katie a Jamie nakoniec predsa len stihli ešte toto leto predviesť svoju lásku celému svetu. Americký sviatok práce strávili spoločne v plážovom dome v Malibu, no prešli sa spoločne aj po pláži. Samozrejme, ruka v ruke. Z týchto dvoch ľudí sa teším a verím, že im to vydrží. Ešte aspoň chvíľu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk