Spadla z oblakov

pridal Lilinka 8.9.2017 o 15:36


Rovno na držku. Iggy Azalea tvrdí, že do jej  zadku sa nemáme starať.

Ďalšia z kategórie celévriti, ktorá si myslí, že sme včerajší. Veď aj slepý by videl (minimálne by si omakal), že taký kufor človeku len tak nenarastie. Možno hej, ale nie človeku s pásom, aký má Iggy. Potom ten zadok natrieska do ultraelastických bielych jegínsov, popremáva sa po letisku a tvári sa, že jej taký narástol. Zrazu. Z tabletiek ako Judíniovej cecky. Ešte by mohla povedať, že zadok je len vykontúrovaný.

Iggy sa síce priznala k plastike nosa a ceckov, lebo musela, keďže si kvôli tomu ako inak vyzerá, musela podľa mňa vymeniť aj všetky doklady. Nedávno sa premávala po ulici celá napichaná a spuchnutá a vôbec jej to nevadilo. Dokonca sa pokúšala aj o úsmev, lenže botox/kyselina hyalurónová jej to nedovolil. K zadku, ktorý je najzjavnejší, sa však nepriznala, no ani nepoprela plastiku. Povedala len niečo v zmysle, že je to jej vec. To síce je, no ona si na tom zadku postavila kariéru. Čo poviete? All natural, však? Jediné, čo je na jej zadku pravé, je celulitída.

Iggy v roku 2013







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk