Leonardo DiCaprio už má svoju korisť

pridal WonderWoman 9.9.2017 o 21:53


S ktorou sa vodí za rúčku.

Len pred pár dňami som si myslela, že Leo už má vybratú svoju novú frajerku. Keď dovolenkoval na jachte a oslavoval Labor Day na pláži s kamošmi a modelkami, jedna z nich – Elizabeth si už na neho určite brúsila zuby. Ale zbytočne, lebo Leo už si vybral inú krásku. Dokonca takú, s ktorou už v minulosti chodil.

Je ňou 25 ročná modelka (aké prekvapenie) Toni Garrn, s ktorou randil od roku 2013 do 2014. Odvtedy už vystriedal mnoho ďalších, ale s Toni mu asi bolo tak dobre, že sa rozhodol pre overenú klasiku. V sobotu nadránom spolu ruka v ruke opúšťali nočný klub v New Yorku a stavím sa, že šli spolu domov, alebo na hotel. Nebol by to však Leo, keby do toho klubu nešiel s niekým iným. Sprevádzala ho tam totiž iná modelka – 23 ročná Lorena Rae, s ktorou žúroval aj niekoľko dní predtým. Takže do klubu s jednou modelkou a z klubu z druhou – to je proste náš Leo. Starý klasik.

 

S Lorenou

Tak čo, ktorá je krajšia? Toni?

Alebo Lorena?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk