Rihanna predáva mejkap

pridal kara 9.9.2017 o 16:24


Riri zmenila profesiu.

Včera bol pre Rihannu veľký deň. Jej vlastná značka líčidiel uzrela svetlo sveta. A dostalo sa jej obrovskej pozornosti aj bez toho, aby to musela pol roka hajpovať na svojich sociálnych sieťach. Kim a Kylie sú zrejme celé zelené od závisti. Minimálne kvôli tomu, že Rihannine produkty zatiaľ dostávajú jednú dobrú recenziu za druhou, čo sa im zatiaľ ešte nestalo. A nielen obsah dostáva dobré recenzie, ale aj balenia. Kvalitné, štýlové, nadčasové.

Rihannina značka sa volá Fenty Beauty a jej motto je „krása pre všetkých“. Išla do toho teda poriadne vo veľkom a odtieňov make-upu je k dispozícii rovno 40. Vyberie si teda naozaj každý. Okrem make-upu prišla aj s primerom, korektormi, kontúrovacími tyčinkami, highlight púdrami, štetcami a leskom na pery. Ten je výnimočne iba v jednom odtieni, pretože bol údajne vytvorený tak, aby pristal každému. Včera zahájila spustenie predaja najprv na New York Fashion Weeku, kam prišla v žltom. Tento jej look absolútne žeriem, strašne sa mi tam páči. Neskôr na zahájení predaja na Times Square to už bolo o čosi horšie. Tak čo, plánujete si kúpiť niečo od Riri?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk