Modelka v akcii

pridal kara 10.9.2017 o 21:57


Áno, toto pozadie patrí modelke.

A ja pevne verím tomu, že praví pikoškári nesklamali a hneď vedeli, o koho ide. O koho iného by predsa mohlo ísť než o Ashley Graham. Tá si narozdiel od nás v nedeľu neváľala šunky a neoddychovala, ale zarezávala v práci. V teniskách a v spodnom prádle natáčala v New Yorku zrejme nejakú reklamu so športovou tematikou. Na čo konkrétne to ale bude vám ešte neviem povedať, však časom sa dozvieme.

Večer predtým Ashley žiarila na evente New York Fashion Weeku v bielych šatách s rozparkom a pristalo jej to teda omnoho viac ako na nedeľnom natáčaní. Je mi v podstate dosť jedno, ako kto vyzerá, a určite sa budem radšej pozerať na Ashleyn hrboľatý ale aspoň prirodzený zadok než na napichané zadky Kardashianiek, akurát mi nie je jasné, prečo z nej vždy a všade tú celulitídu vyretušujú, keď je teda plus size modelka a deklaruje, aká je hrdá na svoje krivky. A stavím sa s vami, že aj výsledok natáčania bude poriadne zretušovaný…

V sobotu večer:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk