Selena a Víkend spolu bývajú

pridal kara 12.9.2017 o 21:57


Idú na to nejako zhurta.

Aj keď Selena Gomez a The Weeknd tvoria pár iba od začiatku tohto roka, čoraz častejšie si spolu začínajú hrkútať aj na verejnosti. Vyzerá to teda tak, že to spolu myslia fakt vážne, a tak sa v lete rozhodli, že spolu začnú bývať. Prenajali si spolu byt v New Yorku v Greenwich Village a cena takéhoto podnájmu môže byť údajne okolo 16 tisíc dolárov mesačne. Aj tak, na celebrity nejaká skromná čiastka.

Pre New York sa rozhodli preto, že Selena tam momentálne natáča s Woodym Allenom. Víkendovi práve začalo turné, takže sa asi uvidia o čosi menej, no bývať spolu plánujú minimálne dovtedy, dokým bude Selena pracovne v New Yorku. Pre ňu je to vraj veľká vec, keďže bežne býva sama a len po hoteloch, keď je kvôli práci vycestovaná. Na susedov sú vraj veľmi milí a vyzerajú veľmi šťastne. Tak teda už ich nebudem podozrievať (aspoň nie nahlas) a zaželám im, nech im to vydrží.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk