Jennifer Lawrence si dáva pauzu

pridal kara 16.9.2017 o 17:29


Najbližšie dva roky neplánuje natáčať žiaden film.

A ja ju vlastne aj celkom chápem. Jennifer momentálne behá po svete a promuje svoj najnovší film Mother!, vďaka ktorému sa spoznala s jej súčasným frajerom Darrenom Aronofskym. Vraj keď si prvýkrát prečítala scenár, hodila ho na podlahu a povedala, že niečo také ani nechce mať vo svojom dome. Film je totiž veľmi temný hororový thriller, ktorého trailer ani nevládzem dopozerať, lebo by som zrejme najbližších pár nocí nespala. Nakoniec sa ale rozhodla túto úlohu prijať, pretože sa stotožňuje s jeho posolstvom a metaforou a Darren je podľa nej génius. Ale hranie v takomto filme bolo pre ňu veľmi psychicky náročné, a tak sa z tých temných myšlienok dostávala počúvaním vianočných kolied a sledovaním Keeping Up With the Kardashians. Aspoň na niečo sú tie Kardashianky dobré…

V šou Today prezradila, že po tomto všetkom potrebuje pauzu a na ďalšie dva roky nemá naplánovaný žiaden ďalší film. Ak si ale myslíte, že 27 ročná Jennifer poškuľuje po tom, že si počas tejto pauzy založí s jej frajerom rodinu, ste na omyle. Keď sa jej totiž reportérka E!News v inom rozhovore opýtala, či ju materstvo láka, odpovedala, že vôbec nie. Dokonca ju to láka každým rokom menej. Vraj keď mala 21 alebo 22 rokov, nevedela sa dočkať, keď bude mať dieťa, no teraz je to niečo, čo ju absolútne neláka.

Chystáte sa pozrieť si film Mother!?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk