Christian Bale je tučko

pridal WonderWoman 17.9.2017 o 21:59


Čo sa s ním stalo?

Tak takto by vyzeral Batman, keby sa nám vypapal. To by sa asi do svojho kostýmu nenapratal, ani do Batmobilu by sa nezmestil. Christiana už síce v roli Batmana vystriedal Ben Affleck, ale keďže s tým nie som ani trochu stotožnená, netopierieho muža pre mňa stále predstavuje Christian Bale. Teda – až do tohto momentu.

Christian sa rozhodol pribrať kvôli najnovšej filmovej úlohe, v ktorej stvárni amerického politika Dicka Cheneyho. V piatok svoje novonadobudnuté kilečká predviedol cestou na obed v Brentwoode a nevyzeral z nich dvakrát nadšený. V nedávnom rozhovore prezradil, že je veľa koláčov aby pribral a tento spôsob je evidentne úspešný. Christian má však môj obdiv, lebo je známy tým, že kvôli filmovým roliam rapídne mení svoju váhu. Stačí si spomenúť napríklad na film The Machinist, kvôli ktorému schudol 28 kíl, aby sa dostal na váhu 54 kilogramov.


Christian a jeho premeny

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk