UPDATE: Rachel Bilson je slobodná

pridal kara 20.9.2017 o 10:00


S Haydenom Christensenom sa rozišli.

To aspoň tvrdí magazín UsWeekly, no keď mám byť celkom úprimná, mám o tom trocha pochybnosti. Nebolo by to prvýkrát, čo sa špekuluje o ich rozchode, a možno za to môže práve fakt, že si svoje súkromie veľmi strážia a málokedy ich spolu vidíme. Žiadne dôveryhodnejšie zdroje rozchod zatiaľ nepotvrdili, takže vám to úplne potvrdiť neviem ani ja, ale pre prípad, že by v UsWeekly mali pravdu, poďme sa pozrieť na to, čo nám tvrdia.

Podľa ich blízkeho zdroja je Rachel definitívne spať v Los Angeles, zatiaľ čo Hayden je v Toronte. Vraj sú od seba už pár mesiacov a rozchod je definitívny a oficiálny. To je všetko, čo nám blízky zdroj povedal. Hayden je už nejaký čas v Toronte kvôli natáčaniu filmu, takže to by som za jasný dôkaz o ich rozchode nepovažovala. Pred troma mesiacmi ho tam bola Rachel s ich spoločnou dcérkou Briar Rose pozrieť. Rachel o ňom porozprávala začiatkom augusta pre magazín Lapalme, no rozhovory sa robievajú vždy s istým časovým predstihom, takže teoreticky sa v lete rozísť mohli.

Rachel a Hayden sa zoznámili v roku 2008 počas natáčania filmu Jumper a ešte v tom istom roku sa zasnúbili. V Auguste 2010 sa rozišli a zrušili zásnuby, no za tri mesiace už boli opäť spolu, takže by to nebol ich prvý rozchod. V októbri 2014 sa im narodila dcérka Briar Rose. Som naozaj zvedavá, či sa tieto informácie potvrdia, lebo fakt neviem, čo si mám o tom myslieť. Čo si myslíte vy?

UPDATE:

Rozchod potvrdil už aj blízky zdroj E!News – konkrétne Rachelina kamarátka zo strednej školy. „Áno, už sú pár týždňov oficiálne od seba. Postupne sa hromadili problémy. Spoločne sa zhodli na tom, že je čas pohnúť sa vpred. Majú veľmi odlišné životné štýly a záujmy. Rachel je veľmi spoločenská a rada sa stretáva s priateľmi. Hayden je veľmi uzavretý a samotársky. Dlho to akceptovala, ale niekedy bolo ťažké to zvládať. Hayden býva občas aj depresívny a veľmi neurotický a už to deptalo aj ju. Mala pocit, že by chcela niečo iné a jednoduchšie. Roky sa snažila, aby to fungovalo, ale už ju prestalo baviť mať niečo takéto vo svojom živote.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk