Ryan Phillppe je násilník

pridal WonderWoman 21.9.2017 o 21:56


Aspoň podľa jeho bývalky.

A dokonca by som možno upresnila, že údajnej bývalky. Aspoň ja som teda nezaregistrovala, že by s touto slečnou Ryan niečo mal. Odkedy koncom minulého roka zrušil zásnuby s Paulinou Slaghter, s ktorou bol 5 rokov, neobjavila sa po jeho boku žiadna nová žena. Takže s touto údajnou obeťou jeho násilia zrejme len spával.

Obeť sa volá Elsie Hewitt, má 21 rokov a je to modelka, mimo iné aj pre Playboy. Na Ryana už stihla podať žalobu za ublíženie na zdraví. Štvrtého júla ju mal extrémne opitý zbiť a zhodiť zo schodov v jeho dome. Ako náhradu škody od neho požaduje milión amerických dolárov, keďže utrpela bolesť hrudníka, modriny a odreniny. Keď ale uvidíte jej hrudník, tak ten musel stlmiť akýkoľvek náraz… Ja osobne tomuto príbehu veľmi neverím. Nešlo o žiadne dlhodobé týranie, ktoré by jej spôsobilo traumu a donútilo doteraz mlčať. Tvrdí, že šlo o jednorázový opilecký útok, tak na čo akože dva mesiace čakala so žalobou? Navyše zdroje z Ryanovho okolia sa vyjadrili, že to bola ona, kto prišiel v ten deň pod vplyvom alkoholu do jeho domu a fyzicky ho napadla. Ona zas v trestnom oznámení uvádza, že Ryan užíva rôzne drogy vrátane kokaínu, extázy, psychedelických húb a  steroidov. Keď ho prišla na Deň Nezávislosti pozrieť, napadol ju a násilne zhodil zo schodov. Má aj odfotené modriny ako dôkaz, ale kto dokáže, že jej ich naozaj spôsobil on? Potrebovala by aspoň jedného svedka, alebo Ryanovo priznanie. Ak jej krivdím, tak sorry, ale myslím si, že slečna len potrebuje peniaze na nové implantáty…

Obeť, alebo klamárka?

Zranenia

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk