Fergie je späť

pridal kara 23.9.2017 o 18:38


Po jedenástich rokoch konečne vydala svoj druhý album.

Fergie si dala trocha načas a rozhodne sa nenechala dotlačiť od žiadneho producenta k tomu, aby čo najrýchlejšie vydala po svojom prvom úspešnom albume The Dutchess aj ten druhý. A tak ubehlo od jej debutu 11 rokov a až teraz máme možnosť vypočuť si jej druhý album. Ten sa volá Double Dutchess a vyšiel včera. Beyoncé zrejme zavádza trendy, a tak tu máme aj ďalší vizuálny album. Ten sa volá Double Dutchess: Seeing Double a sú v ňom do jedného filmu postrihané všetky videoklipy k albumu. Niektoré z nich už sú zavesené aj na youtube a nájdete ich na konci článku. V jednom si dokonca hlavnú úlohu strihla Kendall Jenner.

V stredu si Fergie vyrazila na premiéru tohto vizuálneho albumu v New Yorku. Josh Duhamel jej spoločnosť nerobil, keďže pred týždňom prezradili to, že sa začiatkom tohto roka rozišli. Fergie pre magazín People vysvetlila aj to, prečo sa rozhodli prezradiť teraz, že už spolu nie sú, a či to pre nich nebolo čudné, že museli tak dlho predstierať. „Úprimne, už to začínalo byť pre nás trocha čudné so všetkými tými otázkami o láske. Sme dobrí priatelia, veľmi sa ľúbime, no už to zašlo do bodu, kedy to začínalo byť naozaj čudné. Neexistuje perfektné načasovanie, skrátka sme sa rozhodli urobiť to.“

Ako to, že neexistuje perfektné načasovanie? Podľa mňa ho našli. Týždeň pred vydaním jej druhého albumu, ktorému sa dovtedy veľa mediálnej pozornosti neušlo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk